1- مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه در سال هاي 1394 و 1395.
2- رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه در سال هاي 1395 تا 1400.
3- عضویت در کمیته ترفیع، شوراهای آموزشي-پژوهشي-فرهنگي و شورای دانشگاه در سال هاي 1395 تا 1400.
4- عضويت در پارك علم و فناوري خوزستان در قالب هسته فناور از خرداد 1401.
1- تدريس متوالي دروس جانور شناسي، ماهي شناسي، تكثير و پرورش ماهيان گرمابي، تكثير و پرورش ماهيان سردآبي، تكثير و پرورش ماهيان آب شيرين، تكثير و پرورش ميگوي آب شور، اصول تغذيه آبزيان، جيره نويسي غذاي آبزيان، هيدروبيولوژي، كارآفريني و شناخت منابع طبيعي در مقطع كارشناسي شيلات.
2- تدريس متوالي دروس توليد غذاي زنده، تكثير و پرورش تكميلي ماهي، تغذيه تكميلي آبزيان پرورشي در مقطع كارشناسي ارشد شيلات.
3- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرات سطوح مختلف سلنیوم مخمری، سلنومتیونین و نانو ذرات سلنیوم بر رشد و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز در کپور معمولی " در سال 1395.
4- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرات نسبتهای ترکیبی مختلف سلنیوم مخمری، سلنومتیونین و نانو ذرات سلنیوم بر رشد و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز در کپور معمولی " در سال 1396.
5- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرات سطوح مختلف سلنیوم مخمری، سلنومتیونین و نانو ذرات سلنیوم بر پاسخ به استرس در کپور معمولی " در سال 1396.
6- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرات نسبت های ترکیبی مختلف سلنیوم مخمری، سلنومتیونین و نانو ذرات سلنیوم بر پاسخ به استرس در کپور معمولی " در سال 1396.
7- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثر گنجاندن میوه بلوط ایرانی خام و اتوکلاو شده در جیره غذایی بر رشد و آنالیز لاشه کپور معمولی " در سال 1397.
8- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان " اثرمیوه بلوط ایرانی اکسترود شده بر رشد و ترکیب لاشه کپور معمولی" در سال 1401.
9- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان" اثر ميوه بلوط ایرانی خیسانده و تخمیر شده بر رشد و ترکیب لاشه کپور معمولی " در سال 1401.
10- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان" اثر خيساندن ميوه بلوط ايراني بر قابليت هضم آن در كپور معمولي" در سال 1401.
11- راهنمايي پايان نامه كارشناسي ارشد با عنوان" اثر جوانه زني بذر بلوط بر قابليت مصرف آن در ماهي كپور معمولی" در سال 1401.
1- ارتقاء فرمول جيره غذايي انواع آبزيان
2- فرآوري انواع مواد اوليه غذايي جهت ساخت خوراك آبزيان
3- مطالعه تركيبات ضد تغذيه اي
مقالات چاپ شده در مجلات علمي- پژوهشي
1- علمداری، ح.، دالگانووا، ن. و.، پاناماریوف، س. و.، یاکوباوا، اُ. س.، ۲۰۱۳. نتایج ارتقاء جیره غذایی آغازین با استفاده از هیدرولیزات پروتئینی ماهی و ژلاتین ماهی، مجله روسی زئوتخنیا، شماره ۱۱، صص ۱۴-۱۵.
2- علمداری، ح.، دالگانووا، ن. و.، پاناماریوف، س. و.، ۲۰۱۳. اثر پیشگیری کننده- دارویی پروبیوتیک ها در ترکیب جیره غذایی آغازین برای ماهیان خاویاری، مجله روسی زئوتخنیا، شماره ۵، صص ۱۷-۱۸.
3- علمداری، ح.، پاناماریوف، س. و.، دالگانووا، ن. و.، ۲۰۱۳. نتایج میکروکپسوله کردن هیدرولیزات پروتئینی ماهی در پروسه آماده سازی جیره غذایی آغازین ماهی با استفاده از کیتوزان، مجله الکترونیکی روسی وستنیک ام.گ.اُ.او.، شماره ۲، صص ۱-۷.
4- علمداری، ح.، دالگانووا، ن. و.، پاناماریوف، س. و.، وینوف، آ. س.، ۲۰۱۳. نتایج ارتقاء جیره غذایی آغازین برای لارو ماهیان خاویاری بر اساس استفاده از هیدرولیزات پروتئینی کیلکا و پروبیوتیک تجاری بیفیتریلاک، مجله روسی وستنیک آ.گ.ت.او.، شماره ۲، صص ۱۷۲-۱۷۷.
5- علمداری، ح.، پاناماریوف، س. و.، ۲۰۱۳. نتایج استفاده از ترکیبات پروبیوتیکی در تغذیه ماهیان خاویاری در زمانیکه دمای آب پائین تر از حد بهینه باشد، مجله روسی وستنیک آ.گ.ت.او.، شماره ۳، صص ۱۳۳-۱۴۰.
6- علمداری، ح.، دالگانووا، ن. و.، پاناماریوف، س. و.، ۲۰۱۳. رژیمهای بهینه استحصال ترکیبات هیدرولیزاتی پروتئینی از کیلکا برای جیره های غذایی آغازین ماهیان خاویاری، مجله روسی وستنیک آ.گ.ت.او.، شماره۱، صص ۱۷۳-۱۷۹.
7- طالبيان نيك، س. س. و علمداري، ح.، 1399. افزودن میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به جیره غذایی ماهی کپور معمولي (Linnaeus, 1758Cyprinus carpio ) و اثرات آن بر عملکرد رشد، ترکیبات لاشه و مقاومت در برابر تنش شوری. مجله علمی شیلات ایران، 29(2) : 91-83 .
8- نارویی، م. و علمداری، ح.، 1401. تاثیر تغذیه با میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) خیسانده و تخمیر شده بر میزان رشد، مصرف غذا و ترکیب لاشه کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران، 31(1) : 56-47.
9- ندري، آ. و علمداري، ح.، 1401. اثرات خيساندن ميوه بلوط ايراني (Quercus brantii) در آب بر حذف تركيبات فنولي و قابليت هضم آن براي كپور معمولي (Cyprinus carpio). تغذيه آبزيان 1: 66-57.
10- موسوي، خ. و علمداري، ح.، 1402. اثر ميوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) اكسترود شده بر عملكرد رشد و ترکیبات لاشه کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمي شيلات ايران3: 22-13.
11-علمداري، ح. و موسوي، خ.، 1402. اثرات اكسترود كردن آرد بلوط ايراني (Quercus brantii) تحت شرايط دمايي و رطوبتي مختلف بر آناليز بيوشيميايي، تركيبات فنولي و قابليت هضم آن توسط كپور معمولي (Cyprinus carpio). تغذيه آبزيان 1: 52-43.
12- علمداري، ح. و موسوي، خ.، 1402. اثرات اکسترود کردن آرد گندم تحت شرايط دمايي و رطوبتي مختلف بر آنالیز بیوشیمیايي، ترکیبات فنولي و قابلیت هضم آن توسط کپور معمولي (Cyprinus carpio). مجله علوم و فنون شيلات، 12(3): 286-277.
13- علمداري، ح.، نگهبان، م. و كريم زاده، ا.، 1402. اثرات تغذيه با بلوط ايراني بر عملكرد رشد، مصرف خوراك و تركيب لاشه ماهي كپور معمولي. نشريه بهره برداری و پرورش آبزيان، 12 (3)، 27-17.
14- علمداري، ح. و موسوي، خ. 1403. اثرات جايگزيني آرد گندم اكسترود شده با آرد بلوط اكسترود شده بر رشد، فعالیت آنزيمي و قابلیت هضم جیره غذايي در كپور معمولي (Cyprinus carpio). نشريه بهره برداري و پرورش آبزيان، 13 (3)، 104-93.
15- علمداري، ح. و نارويي م.، 1403. اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی در شرایط برون تنی (Cyprinus carpio). مجله علوم و فنون شيلات، 14(1): 28-36.
مقالات چاپ شده همايشي
1- علمداري، ح. و نارويي م.، 1401. ارزیابی امکان استفاده از میوه بلوط خیسانده و تخمیر شده در جیره غذایی ماهی کپور و در راستای توسعه اشتغال در شهرستان بهبهان. همايش ملي توسعه بهبهان.
1- كسب رتبه علمي دو (2) در كنكور كارشناسي ارشد سراسري سال 1379.
2- ثبت اختراع با عنوان " فرآيند شيرين كردن بلوط به روش قليايي جهت تغذيه ماهي" در تاريخ 1403/2/12
3-كسب لوح تقدير از چهارمين جشنواره ملي پايان نامه ها و رساله هاي دانشجويي كاربردي كارفرما محور "امير كبير" در تاريخ 1403/11/17