به گزارش معاونت دانشجویی، دکتر اسماعیلی، رئیس دانشگاه به همراه دکتر فاطمی، معاون دانشجویی و آقای مهندس قاسمی، مدیر امور دانشجویی از آشپزخانه، انبار تغذیه، سردخانه های بالای صفر و زیر صفر و سالن های غذاخوری دانشجویان بازدید نمودند.
در این بازدید که به منظور بررسی و نظارت بر ارتقاء کیفیت طبخ و توزیع غذا و رعایت اصول بهداشتی مربوطه انجام شد، رئیس محترم دانشگاه با دانشجویان در خصوص کیفیت غذا و موارد مربوطه گفتگو کردند و از نزدیک در جریان نظرات، انتقادات و پیشنهاد ات دانشجویان قرار گرفتند.
.