يکشنبه, 18 شهريور 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۴/۲۰
نشست ریاست دانشگاه با دست اندركاران برگزاری آزمون ها
نشست هماهنگی مجریان برگزاری آزمون ها با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که با حضور دکتر اسماعیلی ریاست دانشگاه، سینا طیبی نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در امور آزمون ها، بهمن شجاعی مدیر حراست دانشگاه و سایر مجریان برگزاری آزمون ها، در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید، در ابتدای این نشست دکتر اسماعیلی ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه، از برگزاری منظم و با کیفیت آزمون ها تقدیر و تشکر نمودند، ایشان در ادامه به اهمیت برگزاری آزمون ها در دانشگاه اشاره کردند که با برگزاری همه آزمون های کشوری در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان، دیگر زحمت سفر پر مخاطره  و هزینه دار دواطلبان  به مرکز استان برای شرکت در آزمون ها مرتفع شد. در ادامه دکتر اسماعیلی توصیه هایی جهت برگزاری منظم و شایسته آزمون ها دادند.

سینا طیبی، نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در امور آزمون ها، نیز ضمن تقدیر و تشکر از کلیه همکاران دانشگاهی دخیل در برگزاری آزمون ها، توضیحاتی درخصوص برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ ارائه داد.
در ادامه نشست اعضا شرکت کننده درباره نحوه برگزاری آزمون ها نظرات و پیشنهادات خود را ارائه داده و در این خصوص به بحث و گفتگو پرداختند.