يکشنبه, 18 شهريور 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
افتتاح آزمایشگاه مركزی دانشگاه
در راستای تسهیل پژوهش و گسترش تحقیقات کاربردی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه افتتاح شد.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با حضور دکتر اسماعیلی رئیس دانشگاه،مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، جمعی از اعضای هیات رئیسه ،روسای دانشکده ها و جمعی از اساتید در ساختمان دانشکده منابع طبیعی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
دکتر اسماعیلی هدف از راه اندازی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه را ایجــاد امــکان اســتفاده بهینــه، روان و پایــدار از دســتگاه های آزمایشــگاهی موجود برای انــجام تحقیقــات علمــی اعضای هیــئت علمــی، دانشجویــان دکتــری، کارشناسـی ارشــد دانشــگاه و سایــر پژوهشــگران و متخصصان صنایع در مراکــز و دانشــگاه های دیگــر شهرستان عنوان کرده و افزود آزمایشگاه مرکزی دانشگاه نقش اساسی در توسعه پژوهش دارد که نه تنها برای اساتید و دانشجویان دانشگاه مثمر ثمر است بلکه برای کلیه بخش های تحقیقاتی، پژوهشی و صنعتی  و سایر دانشگاه های شهرستان و حتی  استان یک پتانسیل  تحقیقاتی مطلوب فراهم می کند.
رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء افزود یکی از مزیت های ایجاد این آزمایشگاه جلوگیری از خرید تجهیزات و دستگاه های تکراری در دانشگاه و حتی در سطح شهرستان است.
 قابل ذکر است بر اساس مصوبه هیات رئیسه دانشگاه و جهت مدیریت بهینه این آزمایشگاه، شورای آزمایشگاه مرکزی  ( متشکل از روسای دانشکده ها، تعدادی از مدیران و معاونین دانشگاه و برخی صاحب نظران) شکل گرفت و با مشورت این شورا خانم دکتر بازیار از گروه شیمی نیز مسوول پیگیری امور این آزمایشگاه انتخاب شد.

dsc_0450_6385559072728744530.jpgdsc_0451.jpgdsc_0452.jpgdsc_0453_6385559072616245110.jpg