شنبه, 6 مرداد 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۳/۱۴
پیام تسلیت رئیس دانشگاه بمناسبت سالروز رحلت امام خمینی (ره)
دکتر احمد اسماعیلی رئیس دانشگاه، بمناسبت سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر احمد اسماعیلی رئیس دانشگاه، بمناسبت سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی پیام تسلیتی صادر کرد، متن این پیام به شرح زیر است:

سال‌ها می‌گذرد، حادثه‌ها می‌آید         انتظار فرج از نیمه خرداد کشم

نیمه ی خرداد هر سال یادآور عروج ملکوتی بزرگ مردی از تبار نور است که بر بلندای تاریخ، سرود فتح و ظفر سر داد و امید را در دل ستم دیدگانِ خسته از ظلم و استعمار روشن کرد و آزادی و آزادگی را معنایی تازه بخشید؛ روزی که ملت بزرگ ایران و حتی مستضعفان و آزادگان دنیا در فراق محبوب خود صاحب عزا شدند.

رحلت امام خمینی (ره) از جمله رخدادهای تلخ تاریخ کشور بود که موجی از سوگ و اندوه را در کشور رقم زد، اما میراث غنی فکری و معنوی ایشان با بنیانگذاری باشکوه انقلاب اسلامی ایران و سپس تداوم این ولایت دوراندیشانه در زعامت حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) توانست مسیر تعالی و توسعه وطن اسلامی را همچنان پرتوان و پیشتاز رقم بزند.

اینجانب سالگرد رحلت جانگداز امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران و شهادت گلگون کفنان فاجعه قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ را به عموم مردم شریف ایران، بخصوص جامعه دانشگاهی، تسلیت و تعزیت عرض می نمایم و از خداوند منان، اهتزاز پرچم انقلاب اسلامی را بر فراز قله های سربلندی و آبادانی و افتخار، آرزومندم.

احمد اسماعیلی
رئیس دانشگاه