شنبه, 6 مرداد 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۲/۲۲
اولین گام در كاهش مشكلات زیست محیطی
در راستای حل علمی مشکلات بخش اجرایی بهبهان، نشست هم اندیشی اعضا هیات علمی دانشکده منابع طبیعی با مسئولین اداره محیط زیست شهرستان برگزار شد.

در این نشست که با پیگیری مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی نهاد مقام معظم رهبری و در راستای اجرای گام موثر در حل علمی مشکلات بخش اجرایی شهرستان برگزار شد برخی از اعضا هیات علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان با مسئولین اداره محیط زیست شهرستان در راستای کاهش مشکلات زیست محیطی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
سرکار خانم دکتر چنگیری، رئیس اداره محیط زیست شهرستان ضمن بیان دیدگاه و ارائه اطلاعات ارزشمند در رابطه با برخی گونه های جانوری و موقعیت های منحصر بفرد بهبهان، آمادگی اداره متبوع خود را جهت همکاری هر چه بیشتر با اعضای هیات علمی دانشگاه ابراز نمودند.
اعضا هیات علمی دانشکده منابع طبیعی ضمن بیان دیدگاه های خود و بیان نقاط قوت و ضعف احتمالی در رابطه با محیط زیست بهبهان، آمادگی خود را جهت هر گونه همکاری در راستای کاهش مشکلات زیست محیطی شهرستان اعلام داشتند.
در پایان مقرر گردید هر دو دستگاه تفاهم‌نامه ای را انقعاد و نقشه راه این همکاری ها را روشن کنند.