شنبه, 6 مرداد 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۲/۲۲
برگزاری اولین نشست شورای ورزشی دانشگاه
اولین جلسه هماهنگی شورای ورزشی دانشگاه با هدف ارتقای ورزش دانشگاهی برگزار شد.

با حضور دکتر اسماعیلی رئیس دانشگاه، دکتر بدر معاون اداری و مالی، دکتر فاطمی معاون دانشجویی،جعفر طیبی مدیر تربیت بدنی،  خانم چیره کارشناس ورزشی و مدال آوران ورزشی دانشگاه، اولین جلسه هماهنگی شورای ورزشی دانشگاه در سالن جلسات حوزره ریاست برگزار شد.
طیبی مدیر تربیت بدنی دانشگاه ضمن  معرفی سرکار خانم مهدیس گراوند قهرمان طلای کاراته کنترلی و عنوان دار المپیاد کشوری و علیرضا سواری فعال ورزشی، گزارش عملکردی از فعالیت های صورت گرفته و کسب رتبه های ورزشی ارئه کرد.
در ادامه نشست، پیرامون پیشرفت ورزش دانشگاه، تهیه سالن کشتی برای کشتی گیران قهرمان منطقه 10، بودجه و سرانه های ورزشی، پیگیری مسابقات منطقه 10 خوزستان، پیگیری اعزام به مسابقات المپیاد کشوری و تکمیل باشگاه بدنسازی، آمادگی جسمانی و رزمی بحث و هم اندیشی صورت گرفت تا دانشگاه حضور شایسته ای در مسابقات پیش رو داشته باشد.