سه‌شنبه, 18 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
جلسه مشترك با مدیرعامل شركت سیمان بهبهان
جلسه مشترک دانشگاه با مدیرعامل شرکت سیمان بهبهان در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه مشترک دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان با مدیرعامل شرکت سیمان بهبهان در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر اسماعیلی رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم به مدیرعامل شرکت سیمان بهبهان از حضور ایشان در دانشگاه تشکر نمود.

دکتر اسماعیلی رئیس دانشگاه، حجت السلام طواف مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر بدر معاون اداری و مالی دانشگاه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص توجه ویژه به مشکلات دانشجویان متاهل، علی الخصوص نیاز مسکن این دانشجویان و تاکید وزیر علوم بر احداث خوابگاه های متاهلی و همچنین با توجه مشکلات اقتصادی دانشجویان متاهل برای تامین مسکن برای خانواده خود در دوران تحصیل، احداث و تکمیل این خوابگاه را بسیار حائز اهمیت و ضروری دانستند.

در ادامه جلسه مهندس عبداللهی زاده، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت سیمان بهبهان نیز ضمن تقدیر از دعوت دانشگاه از ایشان برای شرکت در این نشست، درخصوص همکاری برای احداث و تکمیل این خوابگاه متاهلی قول مساعدت دادند.

در پایان جلسه از محل احداث خوابگاه متاهلی دانشگاه بازدید بعمل آمد.

photo11026681346.jpg  ..  photo11026681369.jpg