سه‌شنبه, 18 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
بازدید رئیس دانشگاه و فرماندار بهبهان از روند برگزاری نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳
روز جمعه 7 اردیبهشت‌ماه 1403رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به همراه فرماندار شهرستان بهبهان، در دومین روز از برگزاری نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، از حوزه‌های آزمون مستقر در دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز جمعه 7 اردیبهشت‌ماه 1403 دکتر اسماعیلی رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به همراه دکتر موسوی فرماندار شهرستان بهبهان در دومین روز از برگزاری نوبت اول آزمون سراسری، از حوزه‌های آزمون مستقر در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بازدید نمودند.

سینا طیبی نماینده تام الاختیار دانشگاه در امور آزمون های سازمان سنجش گفت: در مجموع دو روز رقابت کنکور تعداد 4385 نفر داوطلب نوبت اول آزمون سراسری در شهرستان بهبهان با هم به رقابت پرداختند، که از این تعداد 2665 نفر داوطلب خانم و 1720 نفر داوطلب آقا بوده که محل آزمون همگی این داوطلبین دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان می باشد.

وی افزود: در راستای مأموریت های اجتماعی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در منطقه جنوب شرق استان و تسهیل کار برای داوطلبان شرق استان خوزستان و شهرهای همجوار، از تیرماه سال 97 تا کنون آزمون های سازمان سنجش و  همچنین اغلی آزمون های استخدامی دستگاه های اجرایی در شهرستان و به مرکزیت این دانشگاه برگزار می شود که این مهم باعث کاهش هزینه های داوطلبان و حذف مخاطرات سفر به مرکز استان شده و موجبات رضایتمندی داوطلبین و خانواده های آنان را فراهم نموده است.

photo11026401502.jpg  ..  photo11026401333.jpg