شنبه, 8 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۷/۰۹/۲۱
برگزاری كارگاه سیاه قلم از صفر تا صد
به همت کانون هنرهای تجسمی کارگاه آموزشی  طراحی با سیاه قلم  در دانشگاه برگزار شد .
کارگاه آموزشی طراحی با سیاه قلم  برای اولین بار به  صورت تخصصی با راهنمایی  معصومه اسکندری در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد .
در این کارگاه آموزشی که در 12 جلسه برگزار شد ، نحوه لایه گذاری ،  در آوردن حجم شکل  و سایه ها ، کاربرد مواد ، نحوه استفاده از مواد و نحوه اجرای سیاه قلم به صورت تخصصی به هنرجویان  آموزش داده شد .
اسکندی مدرس کارگاه   هدف از برگزاری این دوره را  ترویج  و اعتلای  فرهنگ طراحی و اصول صحیح آموزشی و در راستای انتقال این دانش به هنرجویان و علاقه مندان عنوان کرده و افزود به دنبال آن هستیم تا با ایجاد بسترهای مناسب در راستای ارتقا کیفی فعالان هنر طراحی، بستر پیشرفت هرچه بهتر و بیشتر این هنر در دانشگاه فراهم شود.

شایان ذکر است معصومه اسکندری  از هنرمندان فعال  دانشگاه  است که  هنرآموخته طراحی از  دانشگاه شهید چمران اهواز بوده و کار خود را به صورت حرفه ای از سال 1395 آغاز نموده و اولین نمایشگاه آثار وی در اسفند ماه امسال در دانشگاه شهید چمران برپا می شود.