جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
درگذشت خیر و دانشگاه ساز بزرگ كشور

در پی درگذشت خیر و دانشگاه ساز بزرگ کشور مرحوم حاج محمد جعفر بهبهانیان هیات رئیسه دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان پیام تسلیتی به شرح زیر منتشر کرد.

بسم الله الرحمان الرحیم

درگذشت حاج محمد جعفر بهبهانیان، انسان بزرگواری که عمر خود را صرف ساخت دانشگاه و مراکز آموزشی، فرهنگی و خدماتی برای تربیت فرزندان ایران اسلامی و به ویژه ساخت دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء در شهرستان بهبهان کرد،موجب تاثر و تالم شد.

بی شک بذل مال و نوع دوستی و انجام کار خیر از ویژگی های شایسته انسانهای کمال گرا بوده که مردم عزیز بهبهان در این زمینه زبانزد خاص و عام می باشند .ایشان با ساخت بنیان های فرهنگی عام المنفعه ذخیره های موثری برای رسیدن به کمال انسانی و جلب رحمت الهی فراهم نمود.

مجموعه مدیریت،اساتید و اعضای هیات علمی ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان ضمن تسلیت این ضایعه بزرگ،برای روح آن فقید سعید ،علو درجات الهی و برای بازماندگان معزز صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نماید.