جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۷/۰۱/۲۱
هم اندیشی و رونمایی از اپلیكیشن آموزشی هوش یار
اپلیکیشن آموزشی علمی هوش یار محصول شرکت پارس گنجینه راز از شرکتهای مستقر در پردیس پارک علم و فناوری بهبهان رونمایی شد.
صبح امروز با حضور نماینده فرماندار، رئیس آموزش و پرورش، معاونین، مدیران مدارس ، رئیس دانشکده سما، دبیر شورای اشتغال و جمعی از مسئولین، مدیران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ،اپلیکیشن آموزشی و برگزاری مسابقات علمی هوش یار در سالن آمفی تئاتر دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان رونمائی شد.
در مراسم رونمائی این محصول بومی ،مهندس آرش حسینی اصل مدیر عامل شرکت ، ضمن معرفی اپلیکیشن و قابلیت های آن به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از کالای ایرانی و شرکت های دانش بنیان اشاره نموده و از مسئولین مربوطه درخواست نمود همکاری و حمایت های موثرتری در راستای تسهیل کارآفرینی و اشتغال زایی به عمل آورند.
در ادامه عبدی پور ریاست آموزش و پرورش شهرستان بهبهان نیز ضمن استقبال از فعالیت های بعمل آمده، حمایت و همکاری خود را جهت ملی شدن این تولید بومی اعلام نمودند.
شایان ذکر است که این اپلیکیشن بومی  با صرف حدود8000 نفر ساعت کار پژوهشی و 6000 نفرساعت کار فنی و اجرایی تولید گردیده است و با بهره گیری از دیتا بیس سوالات معتبر و متدهای نوین روانشناسی آموزش بدنبال نشاط بخشی در حوزه آموزش به کمک فناوری های نوین می باشدو هم اکنون نسخه اولیه این اپلیکیشن برای گروههای پایه چهارم ، پنجم و ششم ابتدایی آماده ارائه می باشد.