جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۶/۱۲/۱۹
ساخت دستگاه آزمایشگاهی پوشش دهنده كاغذ
دستگاه آزمایشگاهی پوشش دهنده کاغذ توسط میلاد ریاحی پور دانشجوی ارشد رشته مهندسی چوب و صنایع سلولزی ساخته شد.
میلاد ریاحی پور دانشجوی ارشد دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با ساخت دستگاه آزمایشگاهی پوشش دهنده کاغذ، از پایان نامه خود دفاع کرد.
این پایان نامه به راهنمایی دکتر محمد هادی مرادیان و مشاوره دکتر پژمان رضایتی به سرانجام رسیده که پس از انجام تست های مختلف ، کارایی بسیار خوب و قابل قبولی را نشان داده است. هزینه ساخت دستگاه 2 میلیون تومان بوده است درحالیکه هزینه خرید دستگاه خارجی حدود 20 میلیون تومان برآورد شده است.
شایان ذکر است پیش از این تنها دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اقدام به ساخت این دستگاه کرده و برای دومین بار در کشور این دستگاه توسط میلاد ریاحی پور تولید و تست شده است.