جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
بازدید مسئول دفتر نماینده از دانشگاه

مسئول دفتر نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی از مرکز جوار دانشگاهی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بازدید بعمل آورد.

آقای رزمخواه مسئول دفتر نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی در معیت مهندس عدالت رئیس مرکز فنی و حرفه ای ومهندس برزن  نماینده مرکز فنی و حرفه ای در دانشگاه، از مرکز جوار دانشگاهی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بازدید بعمل آورند.

در این بازدید دو ساعته معاون اداری مالی دانشگاه ؛دکتر اصغری پری و آقایان دکتر امامی و دکتر صالحی ویسی نیز حضور داشتند .

رزمخواه پوشش دادن گسل موجود بین آموزش دانشگاهی  و آموزش عملی مراکز فنی و حرفه ای را از مهمترین معضل ورود جوانان به بازار کار عنوان نمود و ابراز امیدواری کرد مرکز جوار دانشگاهی بتواند به همه اهداف خود در چشم انداز های ترسیم شده دست یابد.ایشان قول مساعد داد که در پیشبرد اهداف این مرکز و حل مشکلات احتمالی از هیچ کوششی فرو گذاری ننماید.

شایان ذکر است مرکز جوار دانشگاهی با همکاری مرکز فنی و حرفه ای بهبهان تهجیز و طی مراسمی هفته گذشته به دست استاندار محترم خوزستان افتتاح و به بهره برداری رسیده بود  که کسب مهارت های فنی و تخصصی و حضور فعال تر فارغ التحصیلان در فعالیت های اقتصادی و اجتماعی کشور ، افزایش توانمندی فارغ التحصیلان دانشگاهی و ارتقاء صلاحیت های حرفه ای از اهداف این مرکز می باشد .

ارائه آموزش های کارآفرینی به منظور بهبود در اشتغالزایی دانشجویان و تدریس دوره های آمادگی شغلی با هدف توانمند سازی آنان در ارائه کار گروهی ، خلاقیت ، بهره وری ، برنامه ریزی و کنترل نیز از مزایای ایجاد این مراکز است.