جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۵/۰۸/۰۲
انتصاب سرپرست "مدیریت امور اداری" دانشگاه

رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با صدور حکمی سرپرست مدیریت امور اداری این دانشگاه را منصوب کرد.

دکتر سید نژاد در حکمی مهندس نوراله واصفی را به سمت سرپرست مدیریت امور اداری دانشگاه منصوب کرد.

در این حکم خطاب به مهندس واصفی آمده  است: امید است با بکارگیری مناسب ترین شیوه ها و الگو های علمی و ابزارهای نوین مدیریت و بهره مندی از تجارب کارشناسان موجود با محوریت اصول سرعت،دقت،کارایی و اثر بخشی در چهارچوب پایبندی به قوانین و مقررات و سیاست های دولت تدبیر و امید ،در انجام امور محوله موفق و موید باشید.مهندس واصفی ، دارای مدرک کارشناسی مکانیک از دانشگاه شهید چمران اهواز بوده و پیش از این مسئولیت مدیریت آموزش دانشکده فنی و مهندسی را بر عهده داشته است.

دکتر سید نژاد همچنین در نامه‌ای از زحمات سرکار خانم موسویون سرپرست سابق امور اداری دانشگاه  سپاسگزاری نمودند.