جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۶/۰۷/۲۴
دیدار با فرماندهی سپاه و اهدا دسته گل
دکتر سید نژاد با همراهی اعضای هیات رئیسه دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با حضور در سپاه پاسداران بهبهان و اهدا دسته گل به سرهنگ خیران پور ضمن محکومیت سخنان رئیس جمهور آمریکا،حمایت همه جانبه خود را از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کردند.
دکتر سیدنژاد در دیدار با سرهنگ خیران پور فرمانده سپاه بهبهان با بیان اینکه اگر اقدامات سپاه نبود اکنون تروریسم کل منطقه را فرا گرفته بود افزود سپاه و بسیج از ارکان مقتدر دفاعی کشور هستند که در سایه اتحاد و رهبری امام خامنه ای همه توطئه ها را خنثی خواهند کرد.
سرهنگ خیران پور نیزضمن تقدیر و تشکر از حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه ، این دیدار را باعث دلگرمی هر چه بیشتر این نهاد اعلام کرده و افزود مردمی بودن و حمایت سپاه از م
ظلومان موجب عصبانیت استکبار  شده و اظهارات خصمانه ترامپ نیز  موجب محبوبیت هر چه بیشتر سپاه نزد مردم ایران  می شود.
سرهنگ خیران پور در پایان  از فعالیتهای سپاه در محرومیت زدایی روستاها و برنامه های جدید این نهاد برای امنیت شهری در نیمه دوم سال سخن گفت.