سه‌شنبه, 1 آبان 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۶/۲۸
اطلاعیه معاونت دانشجویی

(اسکان، تغذیه، سلامت وبهداشت و خدمات رفاهی)

معاونت،مدیریت و پرسنل حوزه دانشجویی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان ضمن عرض تبریک به دانشجویان نو ورود به عرصه ی علم ومعرفت ، موفقیت شما را جهت آغاز فصلی نو آرزومند است . آدرس سایت های اینترنتی واحد های زیر مجموعه ی این معاونت جهت مراجعه و ثبت ذیلاً  معرفی می گردد. ( لطفا پس از ورود به هر سایت مجددا به اطلاعیه مراجعه نمایید و سایر لینک ها و فرم ها را نیز تکمیل نمایید)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

***تکمیل کارنامه سلامت روان و جسم ویژه دانشجویان ورودی جدید ( الزامی )***

دانشجوی گرامی

· گرفتن مجوز سکونت در خوابگاه و کارت تغذیه، منوط به تکمیل کارنامه سلامت روان و جسم و ارائه کد رهگیری وپرینت خروجی به  مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی در هنگام ثبت نام می باشد.

·   با توجه به بررسی و تحلیل پاسخ های شما به سوالات پرسشنامه ها توسط کارشاسان مرکز مشاوره لطفاً در پاسخگویی به سوالات دقت فرمائید و از سپردن تکمیل فرم به اشخاص دیگر جداً خودداری فرمائید.

لینک آدرس سامانه کارنامه سلامت روان و جسم دانشجویان:

دانشجویان متقاضی سکونت در خوابگاه و یا وام های دانشجویی  ***  ***

توجه                 توجه

داشتن سیمکارت موبایل به نام دانشجو الزامی می باشد

داشتن شماره حساب بانک تجارت به نام دانشجو برای همه الزامی می باشد

اطلاعیه اسکان دانشجویان جدید الورود متقاضی سکونت خوابگاه در نیمسال اول تحصیلی 1404-1403

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام خوابگاه دانشجویی:

تکمیل و ارائه فرم های تقاضای سکونت، تعهدنامه و تحویل اتاق بارگذاری شده در سایت دانشگاه در روز ثبت نام حضوری الزامی می باشد:

دانشجویان عزیز در خصوص اسکان در خوابگاه لطفاً به موارد زیر توجه فرمایید:

1. به دانشجویان جدیدالورود بعد از طی مراحل اداری و اخذ معرفی نامه از اداره سکونت خوابگاه تعلق می گیرد.
  2. تهیه هر گونه لوازم شخصی از قبیل تشک، پتو، تهیه قفل کمد اختصاصی دانشجویان و ... بر عهده دانشجو می باشد.
  3. هزینه اجاره بهای خوابگاه براساس دستورالعمل صندوق رفاه دانشجویان تعیین شده و به صورت ترمی محاسبه می گردد.
  4. لازم به ذکر است جهت مطرح کردن سوالات خود در خصوص اسکان در سراهای دانشجویی می توانید با شماره تلفن 06152721190( اداره سکونت دانشگاه ) تماس بگیرید.

راهنمای سامانه اتوماسیون تغذیه

* واردشدن به سامانه اتوماسیون از طریق لینک (food.bkatu.ac.ir ) در   مرورگرهای گوگل کروم یا فایرفاکس و یا از طریق سامانه اتوماسیون در سایت دانشگاه خاتم الانبیا بهبهان

*پس از باز شدن صفحه مورد نظر، نام کاربری و رمز عبور خود را نوشته و وارد سامانه شوید.

***برای دانشجویان جدید الورود(1403)، نام کاربری شماره دانشجویی، رمزعبورکد ملی دانشجو می باشد.***

*در منوی کشویی سمت راست بالای صفحه، از قسمت امور مالی، تب افزایش اعتبار، نسبت به شارژ حساب پروفایل خود اقدام فرمایید.

* از قسمت رزرو غذا، نسبت به رزرو غذای خود اقدام نمایید.( پس از انتخاب غذای مورد نظر، جهت ثبت غذا، حتما گزینه تایید نهایی را کلیک کنید)

توجه: دانشجویان محترم جهت رزرو غذا  از یک هفته قبل تا ساعت 14 روز پنج شنبه اقدام نمایند.