شنبه, 1 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۰/۰۲/۰۷
نخستین فراخوان جذب و پذیرش ایده‌های فناورانه و الگوهای نوین كسب و كار

نخستین فراخوان جذب و پذیرش ایده‌های فناورانه و الگوهای نوین کسب و کار

پیرو تفاهم نامه منعقد شده فیمابین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی دانشگاه در جهت حمایت از طرح‌های فناورانه و توسعه‌ی کارآفرینی و رفع مشکلات شهرستان، این دانشگاه در نظر دارد نخستین فراخوان جذب ایده‌ با موضوع "فناوری و الگوهای نوین کسب و کار" را برگزار نماید.

محورهای فراخوان:

• آموزش
  • زیست فناوری
  • انرژی‌های تجدید پذیر
  • رباتیک و بازی‌های کامپیوتری
  • دامپروری و کشـاورزی دیجیتـال
  • صنـایع غذایی، بهـداشت و سلامـت
  • محیـط زیست، منابع طبیعی و کاهش آلودگی
  • مصالح ساختمانی هوشمند و دوستدار محیط زیست
  • اپلیکیشن های کاربردی در زمینه‌های گردشـگری، مبلمان شهری، خدمات، مدیریت بحران، ...

بدین وسیله از کلیه صاحبان ایده، افراد خلاق، نخبه و نوآور، مخترعین و مبتکرین، دانش آموزان و دانشگاهیان از جمله اساتید، فارغ التحصیلان و دانشجویان، افراد متخصص در واحدهای تحقیق و توسعه شرکت‌ها، صنایع و سازمان‌های مختلف و سایر علاقه‌مندان و فعالان کارآفرینی و نوآوری که دارای ایده یا طرح/ محصول نوآورانه، خلاقانه و فناورانه می‌باشند دعوت بعمل می‌آید تا در انجام این رسالت اجتماعی با مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء (ص) همگام شوند.