شنبه, 29 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۲
selectedimage
نشست تخصصی با مدیر دفتر پژوهش های كاربردی سازمان آب و برق خوزستان
بررسی طرح ها و فرصت های مشترک با سازمان آب و برق خوزستان با محوریت پژوهشکده آب و انرژی

اولین نشست مشترک دانشگاه با دکتر احدیان مدیر دفتر پژوهش های کاربردی سازمان آب و برق خوزستان تشکیل شد. در این جلسه که در سالن جلسات حوزه ریاست با حضور دکتر سید نژاد ریاست محترم دانشگاه تشکیل شد، ابتدا دکتر فاطمی معاون محترم آموزشی و پژوهشی ضمن خوشامد گویی به حضار ابراز امیدواری کرد که این نشست باعث ارتباط بیشتر سازمان با پژوهشکده و ایجاد بستر مناسب برای همکاری بیشتر گردد. در ادامه دکتر احدیان نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.  دکتر سید نژاد ریاست محترم دانشگاه نیز ضمن بیان نقطه نظرات خود خواستار برگزاری جلسات بیشتری بین سازمان و اعضای پژوهشکده شدند. در این جلسه مقرر شد که برای افزایش تعامل بین پژوهشکده و سازمان شرکت آبیاری سد و نیروگاه مارون همکاری بیشتری را با پژوهشکده برای انعقاد قرارداد های پژوهشی داشته باشد.