جمعه, 7 بهمن 1401 EN
اطلاعیه شماره ۱ آزمون سراسری سال ۱۴۰۲

قابل توجه داوطلبان نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۲

اطلاعیه شماره ۱:

✅باجه رفع نقص کارت ورود به جلسه، مستقر در سازمان مرکزی دانشگاه از روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱٫۱۰٫۲۸ لغایت ساعت ۱۳:۰۰ روز جمعه مورخ ۱۴۰۱٫۱۰٫۳۰،  دایر می باشد.

زمان فعالیت باجه رفع نقص:
صبح ها از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۰۰
 بعدازظهرها از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۷:۰۰

درصورت وجود هر گونه مغایرت در کارت و یا عدم درج عکس، عکس اشتباه و ... حتی‌الامکان قبل از روز برگزاری آزمون، مراجعه گردد.

✅در این آزمون، ثبت نام جدید، تغییر گروه آزمایشی و یا انتقالی تحت هیچ شرایطی انجام نخواهد شد.

✅در سال جاری تعداد دفترچه ها و پاسخنامه ها افزایش یافته است.
✍️آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی،  دو دفترچه با دو پاسخنامه مجزا خواهد داشت.
✍️آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی، سه دفترچه اختصاصی با پاسخنامه های مجزا و برای متقاضیان استفاده از سهمیه بهیاری، چهار دفترچه در نظر گرفته شده است.
✍️آزمون گروه های آزمایشی هنر و زبان های خارجی، یک دفترچه خواهد داشت.

✅توصیه می شود؛ از عضویت در شبکه های اجتماعی که به روش های مختلف در صدد اغفال داوطلبان و اخذ وجه و اسناد هویتی آنها هستند خودداری گردد و چنانچه عضو این شبکه ها هستند هرچه سریعتر خارج شوند.

✅کادر اجرایی آزمون متشکل از افراد مجرب و متخصص بوده و با تأکیدات انجام شده نهایت تلاش خود را در جهت برگزاری سالم و مطلوب آزمون خواهند داشت.

✅امیدوارم به یاری خداوند متعال و همکاری کلیه دست اندرکاران برگزاری آزمون در سطح شهرستان و دعای خیر مردم عزیز در برگزاری هر چه بهتر آزمون، موفق باشیم.

سینا طیبی، نماینده تام الاختیار دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء ( ص) بهبهان در امور آزمونها.

6.0.9.0
V6.0.9.0