جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
اطلاعیه شماره ۱:قابل توجه داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۱

کارت ورود به جلسه آزمون سراسری از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱٫۰۴٫۰۵ قابل دریافت خواهد بود.

باجه رفع نقص کارت ورود به جلسه، مستقر در سازمان مرکزی دانشگاه از روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱٫۰۴٫۰۷ لغایت روز جمعه مورخ ۱۴۰۱٫۰۴٫۱۰، صبح ها از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۰۰ و بعدازظهرها از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۸:۰۰، دایر می باشد.
لذا درصورت وجود مغایرت در کارت و یا عدم درج عکس و ... حتی‌الامکان قبل از روز برگزاری آزمون، مراجعه گردد.

در سال جاری تعداد دفترچه ها و پاسخنامه ها افزایش یافته است.
گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی، علاوه بر دفترچه عمومی، دو دفترچه اختصاصی با دو پاسخنامه مجزا خواهد داشت.
گروه آزمایشی علوم تجربی علاوه بر دفترچه عمومی، ۳ دفترچه اختصاصی با پاسخنامه های مجزا در نظر گرفته شده است که یکی از دفترچه ها ویژه متقاضیان استفاده از سهمیه بهیاری می باشد.
گروه های هنر و زبان های خارجی یک دفترچه عمومی و یک دفترچه اختصاصی با پاسخنامه های مجزا خواهد داشت.

توصیه می شود؛ از عضویت در شبکه های اجتماعی که به روش های مختلف در صدد اغفال داوطلبان و اخذ وجه و اسناد هویتی آنها هستند خودداری گردد و چنانچه عضو این شبکه ها هستند هرچه سریعتر خارج شوند.

کادر اجرایی آزمون متشکل از افراد مجرب و متخصص بوده و با تاکیدات انجام شده نهایت تلاش خود را در جهت برگزاری سالم و مطلوب آزمون خواهند داشت.

امیدوارم به یاری خداوند متعال و همکاری کلیه دستگاه های اجرایی و دعای خیر مردم عزیز در برگزاری هر چه بهتر آزمون، موفق باشیم.

سینا طیبی، نماینده تام الاختیار دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء ( ص) بهبهان در امور آزمونها