جمعه, 10 تير 1401 EN
     ۱۴۰۱/۰۲/۱۱
اطلاعیه اسكان دانشجویان متقاضی سكونت در خوابگاه

اطلاعیه اسکان دانشجویان متقاضی سکونت در خوابگاه

ضمن عرض سلام و آرزوی سلامتی برای دانشجویان گرامی، بنا به تصمیمات اتخاذ شده جهت از سرگیری آموزش حضوری دانشگاه، تمهیدات لازم جهت اسکان دانشجویان غیر بومی مشغول به تحصیل در سراهای دانشجویی به شرح ذیل اعلام می گردد:

ü کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی می توانند جهت اسکان به اداره سکونت دانشگاه مراجعه نمایند.

ü دانشجویان کارشناسی طبق اطلاعیه حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه و برنامه زمانبندی مربوطه می توانند جهت اسکان به اداره سکونت دانشگاه مراجعه نمایند.

ü تهیه هرگونه لوازم شخصی از قبیل تشک، پتو و... برعهده دانشجو می باشد.

لازم به ذکر است که هزینه اجاره بهای خوابگاه براساس دستورالعمل صندوق رفاه دانشجویان تعیین شده و به صورت روزشمار محاسبه می گردد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام خوابگاه دانشجویی

ü ارائه تصویر کارت دیجیتالی دوز سوم واکسیناسیون

ü ارائه تصویرانتخاب واحد

ü  تکمیل فرمهای تقاضای سکونت و فرم ضمیمه برای سکونت در خوابگاه خواهران (ویژه دانشجویان دختر)

هماهنگی‌های لازم برای اسکان دانشجویان واجد شرایط در خوابگاه صورت گرفته است. در خصوص اسکان در خوابگاه به موارد زیر توجه شود:

1. دانشجویان واجد شرایط با همراه داشتن مدارک فوق الذکر 1- تصویر کارت دیجیتالی دوز سوم واکسیناسیون، 2- تصویرانتخاب واحد، 3- فرمهای تکمیل شده  تقاضای سکونت و فرم ضمیمه (ویژه دانشجویان دختر)) در هنگام ورود به دانشگاه به سرپرستی خوابگاه معرفی می‌شوند و نیازی به ثبت‌نام قبلی نمی‌باشد.

2. شرط ضروری اسکان در خوابگاه، تزریق کامل سه دوز واکسن (یا دو دوز واکسن مشروط بر اینکه از دوز دوم بیش از سه ماه نگذشته باشد) است.

3. دانشجویان هر دوره، از یک روز قبل میتوانند به خوابگاه مراجعه کنند. اگر دانشجویان در ساعات اداری وارد دانشگاه شوند، با مراجعه به اداره امور خوابگاه‌ها نسبت به دریافت معرفی نامه خوابگاه اقدام میکنند. اگر خارج ساعات اداری وارد دانشگاه شدند، مستقیماً به سرپرستی خوابگاه مراجعه کرده و اسکان موقت آنها صورت میگیرد. سپس صبح روز بعد با مراجعه به اداره امور خوابگاه‌ها، معرفی نامه اسکان را دریافت و به سرپرستی خوابگاه ارائه می‌نمایند.

4. دانشجویان می توانند براساس اطلاعیه واحد تغذیه دانشگاه، نسبت به رزرو غذای دانشجویی اقدام نمایند.

5. لازم به ذکر است جهت مطرح کردن سوالات خود در خصوص اسکان در سراهای دانشجویی می توانید با شماره تلفن 06152721190(اداره سکونت دانشگاه) تماس بگیرید.

از همكاري دانشجويان گرامي در پيشگيري از شيوع ويروس كرونا و حفظ سلامتي خود و ساير دانشگاهيان بسيار سپاسگزاريم.

معاونت دانشجویی دانشگاه

6.0.9.0