جمعه, 10 تير 1401 EN
     ۱۴۰۱/۰۱/۲۱
اطلاعیه 3: از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه (تسهیلات آموزشی )

برای دانلود متن کامل اطلاعیه اینجا کلیک نمایید.

برای دانلود فرم‌های لازم برای انجام حذف و اضافه اینجا کلیک نمایید.

برای دیدن ایمیل دانشکده‌ها اینجا کلیک نمایید.

ضمن عرض تبریک حلول ماه مبارک رمضان و بهار قرآن، پیرو اطلاعیه‌های قبلی معاونت آموزشی دانشگاه در خصوص از سرگیری آموزش به صورت حضوری از تاریخ 1401/1/14، در اجرای بخشنامه شماره 666/‏۲۵/‏۲ مورخ ۹/‏۱/‏۱۴۰۱ معاون محترم آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به منظور رفع مشکلات آموزشی و موارد خاص ایجاد شده احتمالی برای بعضی از دانشجویان گرامی در شرایط گذر از وضعیت آموزش غیرحضوری به آموزش حضوری، تسهیلات آموزشی زیر در شورای آموزشی دانشگاه مورخ 1401/1/16 در نظر گرفته شده است:

1) بازه زمانی از یک‌شنبه 21/‏۰۱/‏۱۴۰۱ الی چهارشنبه ۲۴/‏۰۱/‏۱۴۰۱ به عنوان حذف و اضافه ویژه در نظر گرفته شده است. حذف و اضافه ویژه در سامانه گلستان انجام نخواهد شد. دانشجویان گرامی متقاضی باید فرم‌های مربوطه را تکمیل و برای آموزش دانشکده ایمیل نمایند.

2) امکان حذف حداکثر ۲ درس و حداکثر ۶ واحد در بازه زمانی حذف و اضافه ویژه با رعایت مقررات آموزشی وجود دارد. (توجه شود حداقل تعداد واحد دانشجویان کارشناسی 12 واحد و کارشناسی ارشد 8 واحد است).

3) امکان اضافه کردن حداکثر 1 درس و حداکثر 3 واحد در بازه زمانی حذف و اضافه ویژه با رعایت مقررات آموزشی و در نظر گرفتن شرایط آموزشی گروه وجود دارد.

4) امکان حذف ترم بدون احتساب در سنوات نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰، در صورتی‌که تعداد نیمسال‌های مرخصی بدون احتساب در سنوات در چهار نیمسال گذشته (از ۲-1398 الی ۱-۱۴۰۰) بیشتر از دو نیمسال نباشد وجود دارد.

5) امکان مهمان شدن تک درس یا تمام نیمسال جاری در نزدیکترین دانشگاه به محل اقامت خانواده دانشجو، در صورت موافقت گروه مربوطه و موافقت دانشگاه مقصد وجود دارد.

6) سایر درخواست‌های دانشجویان توسط کمیسیون بررسی موارد خاص، مورد اتخاذ تصمیم و اقدام لازم قرار خواهد گرفت.

با آرزوی موفقیت

حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی