چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۹/۰۵/۲۷
اطلاعیه واحد انفورماتیك در خصوص راه اندازی سامانه اتوماسیون تداركات، انبار و اموال (ساتا)

به اطلاع همه کارمندان و اعضای محترم هیات علمی می‌رساند در راستای تحقق دولت الکترونیک و جهت  افزایش دقت و شفافیت در امور جاری دانشگاه با حمایت معاونت محترم اداری و مالی سامانه اتوماسیون تدارکات، انبار و اموال (ساتا) راه‌اندازی شده است. از این رو از این پس فرآیند ثبت درخواست و پیگیری خرید اموال از طریق سامانه مذکور انجام می‌پذیرد.

مشخصات این سامانه به شرح زیر است:

1) گردش کار کارتابلی

2) لحاظ کردن کل زنجیره درخواست کالا، تدارک کالا، انبارداری و جمعداری اموال و حسابداری آن در قالب یک فرایند به هم پیوسته

3) سازماندهی دقیق موجودى مواد و کالاها در انبار

4) امکان برگرداندن درخواست‌ها به مرحله قبل

5) امکان تغییر درخواست توسط مقام‌های بالاتر

فرآیند ثبت و تایید درخواست بصورت زیر است:

• لازم به ذکر است ثبت درخواست‌های مرتبط با واحد انفورماتیک بعد از بررسی کارشناس واحد انفورماتیک توسط خود واحد انفورماتیک صورت می‌گیرد.
  • جهت دریافت یوزر و پسورد با آقای شاهدی (مسئول انبار) با داخلی 2235 تماس حاصل نمایید

با آرزوی موفقیت

واحد انفورماتیک دانشگاه صنعتی بهبهان