چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
قابل توجه ساكنین خوابگاه ها

*** قابل توجه ساکنین خوابگاه ها***

با توحه به لزوم تخلیه کامل اتاق ها توسط دانشجویان به دلیل انجام سرویس کولرها و یخچال ها و رفع نواقص و انجام تعمیرات لازم توسط پیمانکار و تحویل به پیمانکار بعدی، ضمن تشکر از همه دانشجویانی که بر اساس اطلاعیه های قبلی در این راستا همکاری لازم را در تخلیه اتاق ها نمودند تا كنون تعدادی از دانشجویان به دلیل برخی مشکلات قادر به انجام این موضوع نشده اند که در این راستا جلسه ای روز چهارشنبه 99/4/18 جهت تعیین تکلیف اتاق های تخلیه شده صورت پذیرفت که مصوبات جلسه به شرح ذیل حضور همه دانشجویان اعلام می گردد:

1- علي رغم فرصت های داده شده و به منظور همکاری با کسانی که مشکل داشته اند مقرر گردید از روز شنبه 99/4/20 الی دوشنبه 99/4/22 برای آخرین بار فرصت داده شود که در تایم اداری جهت تخلیه اقدام نمایند.

2- بعد از تاریخ فوق کلیه یخچال ها خاموش و موارد موجود در آنها معدوم  می گردد.

3- سایر وسایل موجود در اتاق با حضور نماینده حراست به صورت جمعی دسته بندی و تحویل انبار خوابگاه می شود، بدیهی است دانشگاه در قبال وسایل موجود هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت و در صورتی که این کار برای پیمانکار هزینه ای داشته باشد برعهده دانشجو می باشد.

معاونت دانشجویی