پورتال سازمانی

تولیدات رسانه ای

۱۴۰۰/۰۴/۰۹
    تعداد بازدید : ۱۲۱
    صبح امروز و همزمان با سراسر کشور، آزمون سراسری 1400 در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.
     ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
    تعداد بازدید : ۸۶
    مرکز خلاقیت و مشارکت شرکت گاز استان خوزستان با همکاری دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا(ص) بهبهان وبا مشارکت پارک علم و فناوری استان خوزستان در راستای استفاده از ایده های نوآورانه در حل مسائل صنعت رویداد نوآوری باز و حل مسئله را در حوزه (تاب آوری و ایمنی تاسیسات گاز رسانی در برابر مخاطرات) برگزار می نماید.
     ۱۴۰۰/۰۴/۰۴
    تعداد بازدید : ۱۴۱
    رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان از دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بازدید کردند.
     ۱۴۰۰/۰۳/۲۶
    تعداد بازدید : ۱۱۷
    جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با موضوع انتخابات 1400 با حضور جمعی از اعضای بسیج دانشجویی شهرهای بهبهان و آغاجاری برگزار شد.
     ۱۴۰۰/۰۳/۲۶
    تعداد بازدید : ۷۶
    همایش انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر حضوری حداکثری آحاد ملت و نقش آفرینی جامعه دانشگاهی در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد
     ۱۴۰۰/۰۳/۱۵
    تعداد بازدید : ۱۲۲
    گفت و گوی ویژه انتخابات 1400 در فضای مجازی با موضوع دولت آینده و مسئله عدالت ویژه دانشجویان در بستر فضای مجازی برگزار شد.
     ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
    تعداد بازدید : ۱۸۸
    اعضای هیأت رئیسه دانشگاه های آزاد اسلامی،پیام نور،فرهنگیان،علوم پزشکی و صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با حجت الاسلام ناصری امام جمعه شهرستان دیدار و گفتگو کردند.
     ۱۴۰۰/۰۲/۳۱
    تعداد بازدید : ۱۸۳
    فراخوان شرکت در نخستین فراخوان جذب ایده‌ با موضوع "فناوری و الگوهای نوین کسب و کار" تا 15 خرداد تمدید شد
     ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
    تعداد بازدید : ۲۶۳
    دومین مرکز واکسیناسیون تجمعی شهرستان بهبهان در سلف سرویس مرکزی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان افتتاح شد.

گزارش های خبری

گروه دورانV5.7.2.0