تولیدات رسانه ای

۱۴۰۱/۰۴/۰۸
    تعداد بازدید : ۳۵
    صبح امروز و همزمان با سراسر کشور، آزمون سراسری 1401 در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء (ص) بهبهان برگزار شد.
     ۱۴۰۱/۰۴/۰۷
    تعداد بازدید : ۲۹
    جلسه توجیهی عوامل اجرایی آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.
     ۱۴۰۱/۰۴/۰۳
    تعداد بازدید : ۶۱
    طرح دستیار فناوری با هدف توانمندی دانشجویان در عرصه فناوری و نوآوری برای دانشجویان تدوین و آماده اجرا شده است.
     ۱۴۰۱/۰۴/۰۱
    تعداد بازدید : ۵۲
    به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر یک دوره مسابقه پرتاب دارت ویژه پرسنل آقا و خانم در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار گردید.
     ۱۴۰۱/۰۳/۲۴
    تعداد بازدید : ۱۰۶
    طی برگزاری کافه نانو، مسابقه ساخت سازه های نانویی ویژه دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.
     ۱۴۰۱/۰۳/۲۳
    تعداد بازدید : ۱۷۸
    دو رشته گرایش جدید در مقطع کارشناسی و دو رشته گرایش جدید در مقطع کارشناسی ارشد به رشته‌های موجود دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان افزوده شد.
    تعداد بازدید : ۲۴۶
    سه رشته گرایش جدید در مقطع کارشناسی ارشد به رشته‌های موجود دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان افزوده شد.
    تعداد بازدید : ۱۱۱
    مهدیس گراوند با کسب مقام اول کاراته کنترلی ،ضمن کسب مدال طلا ،سهمیه حضور در پانزدهمین المپیاد دانشجویان را کسب کرد.
    تعداد بازدید : ۱۰۲
    با حضور جمعی از مدیران، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان تودیع و معارفه شد.
     ۱۴۰۱/۰۳/۱۶
    تعداد بازدید : ۳۳
    معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بر لزوم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه دانش‌بنیان و ایجاد زیرساخت‌ها و حمایت دولت تاکید کرد و گفت: سازمان‌ها باید با هم همسو باشند و امکانات خود را در اختیار یکدیگر قراردهند.
     ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
    تعداد بازدید : ۶۷
    مسابقات المپیاد ورزشی دانشگاهای منطقه10استان به میزبانی دانشگاه شهید چمران برگزار شد و خانم مهدیس گراوند در بخش کاراته کنترلی بانوان نماینده دانشگاه خاتم بهبهان مقام اول و دریافت سهمیه در پانزدهمین المپیاد دانشجویان کشوری در که تیرماه در تبریز برگزار میشود انتخاب شد.

گزارش های خبری

6.0.9.0