تولیدات رسانه ای

۱۴۰۱/۰۳/۰۲
    تعداد بازدید : ۴۳
    دکتر اسماعیلی رئیس دانشگاه به همراه معاون دانشجویی از سلف سرویس دانشگاه به صورت سرزده بازدید کردند.
     ۱۴۰۱/۰۲/۲۸
    تعداد بازدید : ۶۰
    آزمون کارشناسی ارشد با حضور 2215 نفر داوطلب آقا و خانم در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) بهبهان برگزار شد.
     ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
    تعداد بازدید : ۸۴
    رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با صدور حکمی دکتر مهدی بنایی را بعنوان سرپرست دانشکده منابع طبیعی منصوب کرد.
     ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
    تعداد بازدید : ۸۲
    رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با صدور حکمی مهندس رحام آرمند را بعنوان سرپرست گروه آموزشهای آزاد و مجازی منصوب کرد.
     ۱۴۰۱/۰۲/۱۷
    تعداد بازدید : ۶۱
    نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور ( ویژه رشته های شغلی وزارت آموزش و پرورش ) با حضور ۲۶۵۰ نفر داوطلب آقا و خانم در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) بهبهان برگزار شد.
     ۱۴۰۱/۰۲/۱۲
    تعداد بازدید : ۷۸
    مراسم چهلمین روز درگذشت مسئول فقید دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان برگزار شد .
     ۱۴۰۰/۱۲/۲۲
    تعداد بازدید : ۹۵
    همزمان با روز بزرگداشت شهدا و آخرین روز ازهفته منابع طبیعی و آبخیزداری تعداد6 اصله نهال درختان مثمردر جوار مزار شهید گمنام دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان کاشته شد.
     ۱۴۰۰/۱۲/۰۸
    تعداد بازدید : ۴۲۸
    رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با صدور حکمی سرپرست امور پژوهشی و فناوری دانشگاه را منصوب کرد.
     ۱۴۰۰/۱۲/۰۸
    تعداد بازدید : ۱۷۳
    دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در پیامی درگذشت مهندس محمد رضا پرنو، دانشجوی رشته شیمی این دانشگاه رابه خانواده دانشجو ،جامعه دانشگاهی و دانشجویان تسلیت گفت.
     ۱۴۰۰/۱۲/۰۶
    تعداد بازدید : ۱۱۷
    صبح امروز و همزمان با سراسر کشور، آزمون ورودی مقطع دكتری (نیمه متمرکز) سال ۱۴۰۱ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی با حضور 599 نفر داوطلب آقا و خانم در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) بهبهان برگزار شد.

گزارش های خبری

6.0.9.0