دوشنبه, 26 شهريور 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۶/۰۳
پیام تبریك دكتر اسماعیلی به وزیر جدید علوم، تحقیقات و فناوری
دکتر احمد اسماعیلی، رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در پیامی انتخاب آقای دکتر حسین سیمایی صراف را به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیلی، رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در پیامی انتخاب آقای دکتر حسین سیمایی صراف را به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را به ایشان تبریک گفت. شرح پیام بدین شرح است:

استاد فرهیخته جناب آقای دکتر سیمایی صراف

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

سلام علیکم؛

با ابراز خرسندی از حسن انتخاب حضرتعالی از سوی ریاست محترم جمهوری و کسب رای اعتماد بالا از سوی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به عنوان « وزیر علوم، تحقیقات و فناوری» که بیانگر تعهد، کارآمدی، لیاقت و شایستگی های برجسته حضرتعالی است؛ اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء (ص) بهبهان، این مسئولیت مهم و خطیر را خدمت حضرتعالی تبریک عرض می‌نمایم و از خداوند متعال، دوام توفیقات حضرتعالی جهت پیشبرد اهداف مقدس آموزش عالی کشور را مسئلت دارم.

رجاء واثق دارم که همت و تدبیر شما استاد گرامی، موجب رشد و تعالی بیش از پیش آن وزارتخانه در جهت تحقق اهداف آموزش عالی، دولت وفاق ملی و نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد شد.

احمد اسماعیلی