دوشنبه, 26 شهريور 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۶/۰۳
پیام تقدیر و تشكر رئیس دانشگاه از دكتر زلفی گل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر احمد اسماعیلی، رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان طی پیامی از زحمات دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر سابق علوم تقدیر و تشکر نمود. در متن پیام آمده است:

استاد فرزانه جناب آقای دکتر زلفی گل

سلام علیکم؛

اینک که دوران مسئولیت حضرتعالی بعنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به پایان رسیده است، برخود لازم می دانم از مدیریت شایسته، مدبرانه و جهادی جنابعالی و مدیران ستادی وزارت عتف در دولت سیزدهم (که موجبات رشد و تعالی بیش از پیش آن وزارتخانه را در جهت تحقق اهداف آموزش عالی کشور مهیا ساخت)، تقدیر و تشکر نمایم.

امید آن دارم که تلاش های بی وقفه و قابل تحسین حضرتعالی مورد رضای خداوند متعال قرار گرفته باشد و همچنان در مسئولیت های پیش رو بویژه در حوزه آموزشی عالی موفق و سرافراز باشید.

سعادت، سلامت و سربلندی حضرتعالی را از درگاه باری تعالی خواهانم.

احمد اسماعیلی