دوشنبه, 26 شهريور 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۶/۰۳
پیام تبریك رئیس دانشگاه بمناسبت هفته دولت
رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بمناسبت فرار رسیدن هفته دولت پیام تبریک صادر نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیلی، رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بمناسبت فرار رسیدن هفته دولت پیام تبریکی صادر نمود. در متن پیام دکتر اسماعیلی آمده است:

روز‌های مزیّن به گرامیداشت هفته دولت، تداعی‌گر ایثار و فداکاری‌های شهیدان «رجایی» و «باهنر» معلمان بزرگ ایمان و عمل است؛ آنان که نام پرفروغشان زینت‌بخش هفته دولت است و همواره در قلب و ذهن مردمان این سرزمین جای دارند.

اینجانب ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت، به‌ویژه شهیدان «رجایی» و «باهنر» و همچنین رئیس جمهور شهید  «دکتر رئیسی» اسطوره‌های تلاش و خدمت خالصانه و الگوی کارگزاران صدیق نظام مقدس جمهوری اسلامی و شهدای عرصه خدمت، فرارسیدن هفته دولت را به تمامی دانشگاهیان به ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان تبریک عرض نموده و از درگاه پروردگار سبحان، توفیقات روزافزون این عزیزان را در جهت تحقق آرمان‌های والای انقلاب اسلامی مسئلت می‌نمایم.

احمد اسماعیلی