سه‌شنبه, 18 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
كسب رتبه برگزیده از هشتمین دوره اعطای جایزه محیط زیست كشور
دانشجوی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بعنوان دانشجوی برگزیده هشتمین دوره اعطای جایزه محیط زیست کشور معرفی شد.

به گزارش مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه، هشتمین دوره اعطای جایزه محیط‌زیست با تجلیل از برگزیدگان این دوره در زمینه حفاظت از محیط‌ زیست و ارج‌ نهادن به فعالیت‌های برجسته علمی و ترویجی، در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد که جمعا ۷۰ دانشجو در این دوره از اعطای جایزه در پنج محور «رساله برتر»،  «پایان‌نامه برتر»، «ابداع، اختراع و طرح نوآورانه»، «دانشجوی فعال در زمینه حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض» و «فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ محیط‌ زیست» با هم به رقابت پرداختند.

آقای مهران سهرابی نیک با همکاری مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در این دوره جشنواره با ارائه طرح نوآورانه "طراحی رآکتور نوری زیستی جهت تصفیه همزمان آب و هوا" شرکت کرد که توانست مقام نخست و عنوان برگزیده در بخش اختراعات و طرح های نوآورانه را کسب کند.

لازم به ذکر است مهران سهرابی نیک طراح و مجری طرح این پروژه از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته شیمی این دانشگاه می باشد و طرح مورد نظر با همکاری  دکتر امیر زیدی، دکتر سعید خدادوست و دکتر مجتبی مکاری طرح مذکور انجام شده است.

photo_2024-04-22_11-01-15.jpg  ..  photo_2024-04-22_11-01-22.jpg