دوشنبه, 17 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
كسب عنوان جوان كارآفرین برتر و واحد نمونه تولیدی استان خوزستان
کسب عنوان جوان کارآفرین برتر و واحد نمونه تولیدی استان خوزستان توسط یکی از شرکت های مستقر در مرکز رشد دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان.

به گزارش مرکز رشد دانشگاه: جناب آقای دکتر عبداله مرشدی بعنوان کارآفرین برتر استان خوزستان و همچنین واحد تولیدی ایشان با نام "عطر بهشت نرگس زار" از جمله شرکت های فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان، به عنوان واحد نمونه استان در سال 1402 انتخاب شدند.

لازم به ذکر است هر ساله از بین کارآفرینان و واحدهای تولیدی استان، با توجه به فعالیت هر واحد تولیدی، از جوانان کارآفرین و واحد تولیدی پیشرو استان تقدیر می گردد.

photo10949422361.jpg  ..  photo10949402126.jpg