شنبه, 15 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
كسب اولین مرتبه استاد تمام در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان
كسب اولین مرتبه " استاد تمام " توسط دکتر مجید مرادی زیرکوهی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در دومین جلسه هیأت ممیزه در سال 1403 که در تاریخ ۱۴۰۲/۱/۲۸ در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار گردید، پرونده ارتقا مرتبه آقای دکتر مجید مرادی زیرکوهی از اعضای هیات علمی دانشکده انرژی و علوم داده مطرح  و با ارتقای مرتبه ایشان از دانشیاری به استادی موافقت گردید.شایان ذکر است ایشان اولین عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان می باشند که به مرتبه استاد تمام نائل آمدند.

همچنین در ادامه این جلسه با ارتقای مرتبه آقای دکتر غلامرضا سبزقبایی عضو هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی از استادیاری به دانشیاری نیز موافقت بعمل آمد.ضمن تبریک این موفقیت علمی به ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی بهبهان، بهروزی و سعادت این بزرگواران را از خداوند منان خواستاریم.