شنبه, 15 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۱/۲۷
حضور در تجمع حمایت از پاسخ مقتدرانه سپاه به صهیونیست‌ها
جمعی از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در تجمع حمایت از پاسخ مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در حمله به صهیونیست‌ها شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در پی حملات گسترده موشکی و پهپادی ایران به رژیم صهیونیستی "عملیات وعده صادق" و در حمایت از این اقدام شجاعانه روز یکشنبه، ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ همگام با مردم ولایت مدار شهرستان بهبهان تجمع کردند.
در مراسمی که یکشنبه 26 فروردین ماه 1403 در میدان بسیج و با سخنرانی فرمانده بسیج ناحیه مقاومت بهبهان برگزار شد، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان همگام و همپا با مردم غیور شهرستان بهبهان در حمایت از حملات گسترده موشکی و پهپادی نیروی هوافضای سپاه و نیروهای مسلح ایران به رژیم صهیونیستی، حضور بهم رساندند. حاضرین در مراسم با شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل انزجارخود از رژیم منحوس صهیونیستی را فریاد زدند و در ادامه مراسم با شعارهایی از نیروهای مسلح ایران اعلام حمایت نموده و به جشن و شادی پرداختند.