جمعه, 7 بهمن 1401 EN
     ۱۴۰۱/۱۰/۱۰
بازدید رئیس دانشگاه از محل برگزاری امتحانات پایان ترم
صبح امروز دکتر اسماعیلی رئیس دانشگاه با همراهی معاون آموزشی و پژوهشی از حوزه‌های امتحانی دانشگاه بازدید کردند.

دکتر اسماعیلی رئیس دانشگاه با همراهی دکتر مرادی زیر کوهی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه به منظور بررسی کیفیت برگزاری امتحانات پایان ترم  و ارزیابی مسائل و مشکلات موجود، به صورت سر زده از حوزه‌های امتحانی دانشگاه بازدید نمودند.
در این بازدید دکتر اسماعیلی ضمن ارزیابی کیفیت برگزاری امتحانات، بر لزوم رعایت قوانین و مقررات آموزشی توسط دانشجویان و ایجاد آرامش، نظم و انضباط  توسط مسئولین برگزار کننده امتحانات تأکید کرد.
وی  ضمن قدردانی از عوامل اجرایی امتحانات، بیان کرد: همه عوامل اجرایی حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه، موظفند به برگزاری هر چه بهتر امتحانات به عنوان یک هدف و سیاست مهم توجه کنند، زیرا برگزاری منظم امتحانات از وظایف مهم این حوزه می باشد.
گفتنی است؛ امتحانات پایان ترم نیم سال اول سال تحصیلی 1402-1401 دانشگاه صنعتی صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان از امروز شنبه 10 دی ماه آغاز و تا 23 بهمن ماه ادامه دارد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0