جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۱/۰۳/۲۴
برگزاری رویداد كافه نانو و مسابقه ساخت سازه های نانویی
طی برگزاری کافه نانو، مسابقه ساخت سازه های نانویی ویژه دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.

با حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و به همت خانم مهدویان پور مسئول نهاد ترویجی فناوری نانو دانشگاه و با همکاری دکتر رضایتی استاد مشاور انجمن علمی فناوری دانشگاه و همچنین حمایت مدیریت فرهنگی اجتماعی دانشگاه، دو رویداد کافه نانو ویژه استادان ، کارمندان، دانشجویان و مسابقه ساخت سازه های نانویی ویژه دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.
در طی برگزاری کافه نانو که با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و کارمندان برگزار شد نظرات مختلف بین شرکت کنندگان در رابطه با فناوری نانو وفرصت های همکاری بین رشته ای و بین صنعت و دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه مسابقه ساخت سازه های نانویی بین هشت گروه دو نفره دانشجویی با در اختیار گذاشتن مواد ساخت سازه  و ارایه توضیحات مقتضی به مدت 30 دقیقه برگزار و در نهایت به نفراتی که موفق به ساخت سازه در کمترین مدت شده بودند، به ترتیب به گروه های اول تا سوم  لوح تقدیر و هدایای نقدی از طرف ستاد ویژه توسعه فناوری نانو اهدا شد.