جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۱/۰۳/۲۳
اخذ مجوز 4 رشته جدید كارشناسی و كارشناسی ارشد
دو رشته گرایش جدید در مقطع کارشناسی و دو رشته گرایش جدید در مقطع کارشناسی ارشد به رشته‌های موجود دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان افزوده شد.

دکتر مرادی زیرکوهی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام این خبر افزود:بر اساس سیاست های جدید مدیریت دانشگاه مبنی بر توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی و کارشناسی های مورد نیاز و تقاضا محور و در ادامه پیگیری های صورت گرفته،  با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری مجوز رشته های جدید برای پذیرش دانشجو در مهرماه ۱۴۰۱ صادر شده است.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه افزود: مهندسی شیمی مقطع کارشناسی، میکروبیولوژی مقطع کارشناسی، زیست فناوری- گرایش میکروبی (بیوتکنولوژی) مقطع ارشد، مهندسی مدیریت و کنترل بیایان مقطع ارشد چهار رشته گرایشی هستند که از مهرماه ۱۴۰۱ پذیرای دانشجویان خواهد بود.
وی اظهار کرد در این زمینه تلاش های جناب آقای دکتر اسماعیلی ریاست محترم دانشگاه و همراهی جناب آقای مظلومی نماینده محترم شهرستان و سایر عزیزان ستودنی است.