جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۱/۰۳/۱۷
كسب مجوز سه رشته گرایش جدید كارشناسی ارشد
سه رشته گرایش جدید در مقطع کارشناسی ارشد به رشته‌های موجود دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان افزوده شد.

دکتر مرادی زیرکوهی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان با اعلام این خبر افزود:یکی از برنامه های جدی دکتر اسماعیلی ریاست محترم دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا توسعه تحصیلات تکمیلی است در این خصوص علی رغم برخی محدودیت ها اعمال شده از سوی وزارت علوم مطابق با سند آمایش، توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی بطور جدی پیگیری گردید.
وی اظهار کرد: با تلاش مجدانه و قابل تقدیر آقای مظلومی نماینده محترم مردم شریف بهبهان و آغاجاری، دکتر اسماعیلی ریاست محترم دانشگاه و سایر همکاران دانشگاه و پس از برگزار جلسات فراوان خوشبختانه مجوز قطعی سه رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد از سوی شورای گسترش آموزش عالی صادر شد.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه افزود: رشته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی، رشته مهندسی سیستم‌های انرژی گرایش سیستم‌های انرژی و رشته زیست شناسی گرایش فیزیولوژی گیاهی سه رشته گرایشی هستند که از مهرماه ۱۴۰۱ پذیرای دانشجویان خواهد بود، البته برای چند رشته گرایش دیگر نیز پیگیری‌های خوبی صورت گرفته است که به محض قطعی شدن، نتیجه اطلاع رسانی خواهد شد.