جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۱/۰۳/۱۷
تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی
با حضور جمعی از مدیران، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان تودیع و معارفه شد.

مراسم تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با حضور دکتر اسماعیلی رئیس دانشگاه،حجت الاسلام والمسلمین طواف مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه،آقای امین محمدی بردی زاده مسئول بسیج دانشجویی سپاه ناحیه بهبهان و تنی چند ازمدیران دانشگاه و دانشجویان بسیجی برگزار و با قدردانی از تلاش های میلاد زارعی،رضا جوی به‌عنوان سرپرست بسیج دانشجویی دانشگاه معرفی شد.
در قسمتی از این حکم که به امضای صادق شاهوار پور مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان خوزستان رسیده آمده است:با استعانت از خداوند متعال و عنایت حضرت ولی عصر (عج) و به یمن ارتباط مستمر و بهره مندی از حضور پر نشاط دانشجویان آگاه بویژه دانشجویان بسیجی در پرتو آراستگی به زیور تقوی،رفتار و تفکر بسیجی با بال های علم و ایمان و بهره گیری بجا از تمامی امکانات مادی و معنوی نسبت به تحقق اهداف مورد نظر کوشا باشید.
همچنین در ادامه از خانم دلپاک تقدیر و خانم زحمتیان نیز به عنوان فرمانده پایگاه حضرت فاطمه الزهرا(س) بسیج دانشجویی این دانشگاه معرفی شد.
در قسمتی از این حکم نیز به وی، تحقق اهداف  زیر توصیه شده است:
1-    دفاع از ارزشهای والای انقلاب اسلامی و عمل به فرمایشات و وصایای حضرت امام خمینی (ره) ،تدابیر و منویات مقام معظم رهبری(مدظله) و تلاش مستمر برای گسترش و تفکر بسیجی
2-    حرکت در مسیر وحدت و همگراییی همراه با تکاپویامیدوارانه و سلوک مومنانه با همه دانشگاهیان(اساتید،دانشجویان،تشکل ها) به ویژه دانشجویان و مسئولین بسیج دانشجویی
3-    همکاری و هماهنگی سازنده با بخش های مختلف بسیج دانشجویی دانشگاه و انجام وظایف تخصصی
4-    به میدامن آوردن همه توانایی های خود در راه آرمان های نظام اسلامی
5-    توجه به ویژگی های تشکل نظام یافته بسیج دانشجویی و تقویت انضباط سازمانی