سه‌شنبه, 4 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۱/۰۲/۲۸
برگزاری آزمون كارشناسی ارشد
آزمون کارشناسی ارشد با حضور 2215 نفر داوطلب آقا و خانم در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) بهبهان برگزار شد.

دراین آزمون 1264 نفرداوطلب خانم و 951 نفرداوطلب آقا شرکت دارند که در نوبت های صبح چهارشنبه ،پنج شنبه و جمعه 28 تا30 اردیبهشت  در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) بهبهان با هم به رقابت می پردازند.

در راستای اجرای شیوه نامه های بهداشتی ابلاغی از ستاد مقابله با ویروس کرونا به منظور آرامش خاطر داوطلبان و خانواده محترم آنان، کلیه فضاها و صندلی ها برای این آزمون ضدعفونی گردید و کلیه شیوه نامه های ابلاغی رعایت گردید و همچنین کلیه داوطلبین و عوامل اجرایی آزمون از ماسک مناسب استفاده نمودند و خوشحالیم ‌که با تلاش همه عوامل شرایط خوب و استانداردی مهیا شد.
شایان ذکر است در راستای ایفای مأموریت اجتماعی و ارائه خدمات به همشهریان عزیز از سال 97 و با ورود دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به عنوان برگزار کننده آزمون های سازمان سنجش، این مهم باعث کمک به اقتصاد شهرستان و حذف مخاطرات سفر و هزینه های داوطلبان به مرکز استان شده و موجبات رضایتمندی داوطلبین و خانواده های آنان را فراهم نموده است.