پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۰/۱۲/۲۲
كاشت نهال بیاد شهدای دفاع مقدس
همزمان با روز بزرگداشت شهدا و آخرین روز ازهفته منابع طبیعی و آبخیزداری تعداد6 اصله نهال درختان مثمردر جوار مزار شهید گمنام دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان کاشته شد.

با حضور دکتر اسماعیلی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام طواف معاونت استانی دفتر مقام معظم رهبری، دکتر مردانی معاون اداری مالی،دکتر میری مدیر فرهنگی وجمعی از همکاران تعداد 6 اصله نهال درخت مثمر در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان کاشته شد
دکتر اسماعیلی رئیس دانشگاه هدف از برگزاری این برنامه را بزرگداشت روز شهدا و هفته منابع طبیعی ذکر کرده و  افزود در سال جاری تعداد 320 اصله نهال درخت مثمر و غیر مثمر از گونه های نخل،زیتون،پرتقال شمشاد اهوازی، نخل، ویتکس، شیشه شور،برهان گلی، دارایی، ناترک در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان کاشته شده و  امیدواریم با این کارگامی هر چند کوچک در راستای بیابان زدایی ، مقابله با پدیده ریزگردها و احیای سرمایه های ملی برداشته باشیم.