جمعه, 10 تير 1401 EN
     ۱۴۰۰/۱۲/۰۸
انتصاب سرپرست امور پژوهشی و فناوری دانشگاه
رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با صدور حکمی سرپرست امور پژوهشی و فناوری دانشگاه را منصوب کرد.

در ابتدای مراسم دکتر احمد اسماعیلی ریاست دانشگاه با توجه به اتمام دوره مسئولیت مدیر اسبق امور پژوهشی و فناوری دانشگاه، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ایشان، طی حکمی جناب آقای دکتر مسعود حسنی عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی را به سمت سرپرست امور پژوهشی و فناوری دانشگاه منصوب کرد.
در این حکم آمده است: احتراماً؛ بنا به پیشنهاد سرپرست محترم معاونت آموزشی و پژوهشی و نظر به مراتب دانش و تجارب جنابعالی در آموزش عالی، به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به‌ سمت " سرپرست امور پژوهشی و فناوری " منصوب می‌شوید.
انتظار می‌رود ضمن تعامل سازنده و بهره‌مندی از تمامی ظرفیت‌های دانشگاه و توان مدیران، اعضای هیأت علمی، یاوران علمی و دانشجویان، حرکت بر محور جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت‌پذیری اجتماعی را سرلوحه برنامه ها قرار داده و اهتمام لازم برای ارائه خدمات شایسته به دانشجویان گرامی صورت پذیرد.
مزید توفیقات جنابعالی در انجام وظایف و مسئولیت‌های خطیر محوله برای اعتلای آموزش عالی کشور، حرکت در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

منبع خبر

6.0.9.0