پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۰/۱۲/۰۸
پیام تسلیت به مناسبت درگذشت دانشجوی دانشگاه
دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در پیامی درگذشت مهندس محمد رضا پرنو، دانشجوی رشته شیمی این دانشگاه رابه خانواده دانشجو ،جامعه دانشگاهی و دانشجویان تسلیت گفت.

دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در پیامی درگذشت مهندس محمد رضا پرنو، دانشجوی رشته  شیمی این دانشگاه رابه خانواده دانشجو ،جامعه دانشگاهی و دانشجویان تسلیت گفت.در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‌
صابران کسانی هستند که هرگاه مصیبتی به آنها رسد، می‌گویند: ما از آنِ خدا هستیم و به سوی او باز می‌گردیم.
درگذشت دانشجوی گرانقدر و عزیزمان جناب آقای مهندس محمد رضا پرنو دانشجوی کارشناسی شیمی موجب اندوه و تاثر فراوان دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان گردید.
مراتب تسلیت و همدردی عمیق و خالصانه استادان و دانشجویان دانشگاه را از این فقدان به خانواده محترمتان ابراز می نماییم.در غم پر کشیدن عزیز دلتان مارا شریک بدانید.
با توسل به حضرت حق و ائمه اطهارعلیهم السلام برای آن عزیز سفر کرده رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبری بزرگ تر از این غم خواستاریم.

دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان