چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
برگزاری كنگره بزرگداشت شهدای دانشجوی بهبهان و چهارمین سالروز خاكسپاری شهید گمنام
کنگره عظیم بزرگداشت شهدای دانشجوی بهبهان و چهارمین سالروز خاکسپاری شهید گمنام دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.

دومین کنگره عظیم بزرگداشت شهدای دانشجوی بهبهان و چهارمین سالروز خاکسپاری شهید گمنام دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با حضور فرماندار،معاونین فرماندار،امام جمعه شهرستان، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج،اعضای هیات رئیسه دانشگاه، رییس بنیاد شهید، اعضای شورای اسلامی شهر، مسئولین ادارت شهرستان، خانواده های محترم شهداء جانبازان و ایثارگران ، و جمعی از پرسنل ،اساتید و دانشجویان و مردم شهید پرور شهرستان در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.
در ابتدای این برنامه حجت الاسلام طواف  به نمایندگی از دبیر و ستاد یادواره شهدای دانشجو ، ضمن خیر مقدم به حضار و میهمانان مراسم و با ذکر این که این مجلس شهداست از تمام مسئولین و دست اندر کاران برگزاری این کنگره که شبانه روز در حال فعالیت بوده اند تشکر و قدردانی نمود.
سپس حجت الاسلام قادری راوی دفاع مقدس ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای شهرستان بهبهان،به ذکر خاطره ای از آیت اله بهاء الدینی و یکی از یاران امام زمان(عج) پرداخت و سپس با اشاره به نزدیکی این مراسم با ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) به ذکر معجزاتی از کمک حضرت زهرا به رزمندگان در دفاع مقدس پرداخت و با اشاره به مهجوریت قرآن در عصر حاضر از دانشجویان خواست که قرآن را از مراسم ختم و سر قبر ها بیرون آورده و مسیر زندگی و تربیت زندگی را از آن الگو گرفته و با آن رفیق باشند.
قادری  با تقدیر از دانشجویان بسیجی دانشگاه بابت برگزاری این کنگره و بر افزاشتن پرچم شهدا  به رشادت های شهید حاج قاسم سلیمانی در هشت سال دفاع مقدس و پس از آن در دفاع از حرم ائمه اطهار اشاره کرده و در ادامه به خدمات شهید محسن فخری زاده اشاره کرد و از دانشجویان خواست با درس خواندن و کسب مدارج علمی برای کشور اسلامی افتخار کسب کنند.
در پایان کربلایی رضا شینی به مداحی پرداخت و نمایشگاه کنگره مورد بازدید حضار قرار گرفت.