جمعه, 12 آذر 1400 EN
     ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
برگزاری كارگاه آشنایی با شركت های دانش بنیان و مراكز رشد و نوآوری
بمناسبت هفته جهانی کار آفرینی کارگاه آشنایی با شرکت های دانش بنیان و خلاق و معرفی خدمات مراکز رشد و نوآوری " و خدمات مشاوره کار آفرینی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.

این کارگاه در راستای توسعه زیست بوم کسب و کار دانش بنیان و نقش اجتماعی دانشگاه و با هدف آشنایی کار آفرینان و صاحبان کسب و کار با خدمات و حمایت های پارک علم و فناوری ، مراکز رشد و مراکز نوآوری همزمان با هفته جهانی کار آفرینی و با حضور دبیر کارگروه اشتغال شهرستان ، مدیران و کارشناسان دستگاههای اجرایی مرتبط با توسعه اشتغال و جمعی از اساتید و متخصصین حوزه کار آفرینی دانشگاه در سالن VIP هتل مارون و همزمان با نمایشگاه دستاوردهای کار آفرینان شهرستان  برگزار که با استقبال گسترده  کار آفرینان شرکت کننده در نمایشگاه کارگروه اشتغال مواجه شد.
دکتر  محمد صالحی ویسی مدرس کارگاه ضمن تبریک هفته جهانی کارآفرینی به عناصر اساسی کسب و کار و معرفی ساختارهایی برای حمایت از کار آفرینان و صنایع خلاق در مرکز رشد و مرکز نواوری  در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان  پرداخت.
صالحی ویسی  به سوالات و مشکلات  عمده شرکت کنندگان در حوزه کسب و کارخود پاسخ داده و از آنان خواستن ضمن استفاده از فرصت بوجود آمده نهایت استفاده را از فضای اشتراکی ایجاد شده برای انتقال تجربیات و توجه به کار تیمی در کسب و کار خود داشته باشند .
در ادامه خانم توران دستیار مدیر مرکز رشد واحدهای فناور خاتم بهبهان با  اشاره به حمایت ها و خدمات مشاوره و مالی از صاحبان کسب و کارهای خلاق در مرکز رشد از کار آفرینان دعوت کرد از خدمات ارائه شده در این حوزه استفاده نموده و به صورت اصولی کسب و کار های خود را با هم افزایی در کنار صاحبان کسب و کارهای حرفه ای بهبود دهند.
سپس خانم قنواتی مدیراداره بهزیستی، آقای بولیوند رئیس کمیته امداد امام خمینی، آقای زاهدی مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد و راهبران شغلی آخرین ظرفیت ها ، فرصتها و تسهیلات قابل ارائه را به اطلاع شرکت کنندگان رساندند. در همین راستا یکی از مسائل اساسی دستگاههای خدمت رسان به اقشار آسیب پذیر با عنوان "علل عدم استقبال مددجویان کمیته امداد و بهزیستی برای برخورداری و استفاده از تسهیلات با وجود اعتبارات مناسب و تضمین خرید محصول مورد بحث و بررسی" قرار گرفت و مقرر شد تیمی از دانشگاه در این زمینه موضوع را مورد بررسی کارشناسی قرار داده و راهکارهای مناسب را پیشنهاد دهند.
در پایان مهندس پروین رئیس اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به عنوان دبیر کارگروه اشتغال شهرستان و متولی اصلی برگزاری برنامه های بزرگداشت هفته جهانی کار آفرینی  در شهرستان بهبهان ضمن تشکر از شرکت امین صنعت باهوش و مهندس مکی برای امکان برگزاری نمایشگاه و از دکتر صالحی ویسی و همکارانشان در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برای برگزاری ارزشمند این  کارگاه تقدیر و تشکر کردند.