جمعه, 12 آذر 1400 EN
     ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
اجرای موفق طرح آزمایشی استقبال از خانه
طرح آزمایشی استقبال از خانه با هدف رفع مشکل کمبود دانشجو در رشته های دانشکده منابع طبیعی با موفقیت در حال اجرا است.

دکتر سعید ضیایی نژاد، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان، با اعلام این خبر افزود طرح پیشنهادی اینجانب دو سال متوالی است كه به حول و قوه الهی و تلاش قابل تحسین همکاران دانشکده منابع طبیعی، مدیران محترم گروه های آموزشی و روايط عمومي دانشگاه در حال اجراست و موفقیت این طرح در طول دو سال اجرا کاملا محسوس مي باشد.
ضیایی نژاد افزود تعداد کل دانشجویان ورودی دانشکده منابع از 31 نفر در سال 98 به 59 نفر در سال 99 و 79 نفر در سال 1400 افزایش پیدا کرده است و این افزایش در حالی صورت گرفته که تعداد پذیرفته شدگان معرفی شده از سوی سازمان سنجش هر سال نسبت به سال قبل کاهش قابل ملاحضه ای داشته است.
وی با اشاره به جزییات این طرح گفت: در این طرح دانشجو قبل از ثبت نام در دانشگاه، اطلاعات دقیق و کاملی نسبت به وضعت رشته، گروه آموزشي، دانشکده، دانشگاه و حتي شهر بهبهان بدست می آورد و سوالات و ابهاماتي كه احتمالا در مورد رشته قبولي و يا آينده آن دارند به طور دقيق توسط مدير گروه توضيح داده خواهد شد. در اين طرح چون دانشجو با اطلاع كامل از شرايط تحصيل و اقامت خود در دانشگاه، اقدام به ثبت نام مي نمايد و تقريبا براي همه ابهامات ذهني خود قبل از ثبت نام پاسخي يافته است، لذا تعداد دانشجويان انصرافي كاهش مي يابد. بطوری که تعداد دانشجويان انصرافي از 10 دانشجو در سال98 به 4 دانشجو در سال 99 رسیده ایم.
شایان ذکر است این طرح و جزییات آن در حال تدوین توسط دانشکده منابع طبیعی است و در صورت صلاحدید مسئولین مربوطه قابلیت این را دارد که توسط وزارت علوم به عنوان الگوي رفع مشکل کمبود دانشجو در سایر دانشگاه ها مورد استفاده قرار گيرد.