پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
افتتاح دو طرح دانشجویی در دانشگاه
صبح امروز زمین چند مظوره ورزشی ساحلی و مرکز مشاوره،تندرستی و پایش سلامت دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان افتتاح شد

صبح امروز در مراسمی با حضور فرماندار،مسئول دفتر نماینده شهرستان ،رئیس اداره ورزش و جوانان و اعضای هیات رئیسه دانشگاه ، فاز اول زمین چند منظوره ورزشی ساحلی و مرکز مشاوره،تندرستی و پایش سلامت دانشگاه مورد بهره‌ برداری قرار گرفت.
مهدی یغمایی مدیر تربیت بدنی حوزه معاونت دانشجویی در مراسم افتتاح این طرح گفت : این زمین چند منظوره ورزشی ساحلی به ابعاد 37 در 26 و به مساحت 962 متر مربع با اعتباری بالغ بر 350 میلیون تومان از اعتبارات مصوب دانشگاه و همچنین کمکهای سازمان امور دانشجویان و اداره کل تربیت بدنی در سال 1400 جهت انجام فعالیت های ورزشی فوتبال ،والیبال و هندبال ساحلی در راستای افزایش امکانات ورزشی و رفاهی برای دانشجویان مورد بهره برداری قرار گرفت.
در مورد طرح مرکز مشاوره ، تندرستی و پایش سلامت وی افزود دانشگاه در این مرکز، دانشجویان را از وضعیت بدنی خود بر اساس شاخصهای فیزیولوژیک، ساختار اسکلتی و قامتی و نیز معیارهای آمادگی جسمانی خود آگاهی داده و این مرکز با ارائه پیشنهادات لازم براساس نتایج به دست آمده، متناسب با شرایط هر فرد به عنوان عامل انگیزشی، دانشجویان را به انجام فعالیت بدنی برای تقویت قوای جسمانی و اصلاح ضعفهای ناشی از فقر حرکتی ترغیب می نماید.
یغمایی گفت اهداف کلی این طرح بررسی و ارزیابی شاخصهای وابسته به سلامت جسمانی از طریق اندازه گیری ابعاد و زوایای بدن، مقادیر ترکیب بدنی و تعیین سطح توانایی حرکتی دانشجویان بر اساس معیارهای موجود؛ اصلاح و ارتقای نورمهای فعلی و مهمتر از همه ارائه خدمات مشاوره ورزشی و تندرستی مرتبط با فعالیتهای جسمانی به دانشجویانی که به هر دلیل نیازمند انجام تمرینهای خاص جسمانی و ورزشی در راستای اصلاح ناهنجاریها و ضعفهای جسمانی ناشی از فقر حرکتی هستند می باشد تا بدین وسیله، موجبات حفظ و ارتقای سطح تندرستی آنها بدون برخورداری از هرگونه ضعف و یا ناهنجاری که ناشی از فقر حرکتی است، فراهم گردد.
وی افزود  پس از انجام مرحله ارزیابی برای افرادی که دارای ضعف های جسمانی و یا ناهنجاری های وضعیتی هستند به صورت ویژه اقدامات لازم پیشنهاد شده و از طریق هدایت آنها در کلاسهای آمادگی جسمانی و اصلاحی با بهره گیری از مشاوره پزشک دانشگاه زمینه پیشگیری و اصلاح ناهنجاریها و ضعفهای جسمانی دانشجویان مبتلا را فراهم می سازیم و در نهایت آمار مربوط به وضعیت دانشجویان که مورد ارزیابی و پایش قرار گرفته اند را طی گزارشی به ادارکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان اعلام نموده تا بانک اطلاعاتی قوی در این ضمینه در سطح دانشگاههای کشور را شاهد باشیم.