پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۰/۰۳/۲۶
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با موضوع انتخابات 1400 با حضور جمعی از اعضای بسیج دانشجویی شهرهای بهبهان و آغاجاری برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه های آزاد اسلامی،پیام نور،فرهنگیان و پیراپزشکی و صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و پیام نور آغاجاری در سالن آمفی تئاتر دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد حجت الاسلام سید محسن شفیعی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های استان خوزستان پاسخگوی سوالات دانشجویان بود.
حجت الاسلام طواف معاونت استانی  نهاد رهبری در دانشگاه های استان خوزستان با اشاره به اینکه این برنامه در راستای تشویق و ترغیب دانشجویان به حضور در انتخابات ریاست جمهوری 1400 برگزار شده است افزود خوشحالیم که این برنامه با استقبال خوبی از طرف دانشجویان همراه شده بود و دغدغه های دانشجویان مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و دانشجویان توانستند  آزادانه و به صورت بی واسطه و رو در رو نظرات، دیدگاه‌ها و خواسته‌های خود را بیان کرده و از حاج آقا شفیعی پاسخ دریافت کنند.