سه‌شنبه, 1 تير 1400 EN
     ۱۴۰۰/۰۳/۱۵
برپایی نشست گفت و گوی ویژه انتخابات 1400 در فضای مجازی
گفت و گوی ویژه انتخابات 1400 در فضای مجازی با موضوع دولت آینده و مسئله عدالت ویژه دانشجویان در بستر فضای مجازی برگزار شد.

این نشست مجازی در پیج انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا قنبریان استاد حوزه و دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست ساسان میری دبیر کل انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه ضمن عرض تسلیت سالروز  رحلت بنیانگزار کبیر و  فرزانه ی انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) به عنوان میزبان این جلسه  ضمن خوش آمد گویی به سخنران و مخاطبان گزارش کوتاهی از برنامه های صورت گفته توسط انجمن ارائه کرد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا قنبریان با اشاره به کلام امام  خمینی گفت زمامداری فقط از جهت این‌که بتواند حکومت عدل برپا کند و عدالت اجتماعی را بین مردم تطبیق و تعمیم دهد قابل اهمیت بوده‌است و تصور نشود که منصب حکومت برای حضرات ائمه شأنی بوده‌است.
وی با توضیح اینکه ولایت مطلقه فقیه واضح است که حکومت مطلق نیست  افزود که این حکومت شاهان است و ولایت مطلقه یعنی اطلاق از احکام، یعنی ولایت برای فقیه ثابت شده به شکلی که بتواند بعضی از احکام اولیه خدای متعال را موقتاً البته به‌خاطر مصلحت مردم تعطیل کند می باشد.
قنبریان با اشاره  به‌نظر امام که حکومت کردن ابزاری بوده برای عدالت اجتماعی، مسئله عدالت را از مهم‌ترین مسائل به زمین مانده‌ای خواند که رهبر معظم انقلاب بیش‌از ده دوازده بار در دولت اخیر فرموده باید سریع جبران شود.
وی سپس مسئله عدالت را دارای دو تا محور بسیار جدی عدالت سیاسی و عدالت اقتصادی عنوان کرده و افزود اولین حق برای مردم این است که زیر یک چتر حقوقی زندگی کنند یعنی یک قانون برابر برای همه یکسان باشد.
قنبریان با اشاره به کلام  مقام معظم رهبری که جامعه توحیدی یک جامعه بی‌طبقه است و انسان‌ها از یکدیگر برحسب حقوق و مزایا از یکدیگر جدا نشده‌اند خواستار توزیع عادلانه سقف حقوقتی برای همه شد.
وی در کلام پایانی عدالت سیاسی را نه‌تنها آزادی در احزاب بلکه آزادی داشتن صنوف مختلف عنوان کرده و خواستار آزادی همه احزاب،اصناف،انجمن ها و.... عنوان کرد.