جمعه, 3 ارديبهشت 1400 EN
     ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
دیدار رییس سازمان ملی استاندارد ایران از دانشگاه
دکتر غلامرضا شریعتی رئیس سازمان ملی استاندارد ایران ضمن بازدید از دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در نشست هم اندیشی با اعضای هیات رئیسه دانشگاه شرکت کرد.

دکتر سید نژاد رئیس دانشگاه در ابتدای این نشست در سخنانی کوتاه به نقش دانشگاه به عنوان محور توسعه منطقه جنوب شرق استان خوزستان اشاره کرده و از حمایت های مادی و معنوی ایشان در زمان استانداری خوزستان تشکر و سپاسگزاری نمود. ایشان در ادامه از تلاشهای آقایان دکتر صفایی مقدم عضو هیات امنای دانشگاه های جنوب غرب کشور و عضو هیات ممیزه دانشگاه شهید چمران اهواز در گسترش و توسعه زیر ساختهای دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در سالهای گذشته تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه دکتر صفایی مقدم  پیشنهاداتی را جهت ارتباط و همکاری های دوجانبه بین دانشگاه و سازمان ملی استاندارد ایران بیان نمودند.

سپس دکتر شریعتی گزارش کوتاهی از اقدامات صورت گرفته در حوزه زیرساختهای شهرستان بهبهان ارائه نمودند و ابراز امیدواری نمودند که با توجه به تامین اعتبار صورت گرفته، پروژه راه های بین شهری تا پایان سال به سرانجام برسد.

وی همچنین اشاره ای به اقدامات صورت گرفته برای راه اندازی فرودگاه بهبهان داشتند و از تلاشها و اقدامات مثبتی که تا به امروز در این خصوص صورت گرفته تقدیر نموده و از نهایی شدن فاز مطالعاتی احداث خط راه آهن شیراز به سربندر از مسیر بهبهان خبر دادند.

شریعتی در خصوص شرح وظایف سازمان استاندارد کشور و نحوه تعامل آن با جامعه و خصوصا جامعه دانشگاهی توضیحاتی اراعه نمودند و اظهار امیدواری کرد که بتواند همچون گذشته ارتباط خود را با جامعه دانشگاهی حفظ نماید.

// script for tablink in multicontent module ---- by Shabani